Mylène richt zich op haar nieuwe droom en heeft zangles in Utopia 2

Mylène richt zich op haar nieuwe droom en heeft zangles in Utopia 2

Mylène heeft sinds kort aangegeven dat zich wil richten op een andere grote droom van haar, namelijk zingen. Vandaag heeft ze haar eerste zangles in Utopia 2 en ze geeft aan dat ze erg zenuwachtig is. Dylan en Hiske vertellen beide dat ze erg enthousiast zijn en dat ze het heel gaaf vinden. Hiske vraagt aan Mylène of ze het resultaat ook mogen horen en dat ze dat echt te gek zou vinden. Mylène laat weten dat ze er nog even over na moet denken maar dat ze denkt dat ze het wel gaat doen. Na het gesprek met Hiske en Dylan gaat ze verder met haar voorbereiding voor de zangles. Niet veel later komt zanglerares Jeannine Utopia 2 binnen en plaatsen ze zich bij het atelier. Wat een bijzondere plek om zangles te geven zegt Janine. De twee nemen vervolgens plaats in de schaduw bij het atelier en Janine stalt haar apparatuur uit. Mylène en Janine leren elkaar eerst wat beter kennen en daarna mag Mylène haar zangkunsten laten horen. Dat vindt ze best een beetje spannend maar Janine stelt haar gelukkig gerust. Je doet het hartstikke goed vertelt ze. Op basis hiervan besluit Janine direct wat tips te geven. Mooie stem zegt ze. Ik hoor muzikaliteit, maar ik hoor ook wat heesheid. De heesheid past volgens Janine heel mooi bij sommige nummers, maar het zou volgens haar ook goed zijn voor haar stem om deze weg te kunnen laten. Als de zangles voorbij is, brengt Mylène Janine weer naar de poort toe. Je pikt heel snel op complimenteert Janine haar ten slotte. Zal Mylène binnenkort een optreden geven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *