Gaat Jessie Merel binnenkort om verkering vragen?

Gaat Jessie Merel binnenkort om verkering vragen?

Jessie en Merel hebben het al een tijdje gezellig met elkaar. Hiske wil daarom graag weten of Jessie Merel verkering gaat vragen. Nou, daar wacht ik even mee, want zo verliefd is ze niet zegt hij. Het was laatst ook bijna uit, terwijl we niks hebben. Dat is echt niet oké hoor benadrukt hij. Na de spanningen van de afgelopen dagen, vindt Jessie het toch weer iets beter gaan tussen hem en Merel. Als je verjaardag nou heel leuk is en jullie zijn op en top verliefd, ga je haar dan verkering vragen? probeert Hiske nog een keer. Jessie lijkt de vraag echter te ontwijken door een grapje te maken. Gaat Jessie Merel binnenkort nog verkering vragen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Corry at 17:30

  Verkering vragen waar hebben we het hierover??
  Het lijken wel pubers met puberaal gedrag wat je steeds hoort en ziet!
  Dat ze zich eens gaan gedragen als een volwassen persoon , dat zou hun beter staan dan dit kinderachtige gedoe!!
  Alles voor de aandacht en maar hopen dat zijn populariteit zal stijgen??
  Het is nog zo een kleine onzekere jongen met een veel te grote mond in alles!!
  Denken dat je iets bent wil nog niet zeggen dat je ook iets bent!
  Het is zo een over het paard getild verwend jongetje, die denkt dat het in de wereld alleen om hem draait!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *