Jordie brengt zijn eerste product uit in Utopia 2

Jordie brengt zijn eerste product uit in Utopia 2

Jordie zet zich in voor de LGBT+ community en daar is hij dan ook druk mee bezig. Een nieuw product van hem om hier meer aandacht voor te brengen wordt een nieuwe t-shirt lijn. Hij roept de groep bij elkaar. Terwijl hij zijn t-shirt verbergt onder een badjas, vertelt hij wat hij van plan is. Dit is the reveal van het eerste shirt dat we hebben van de Utopia Pride en het zal maar twee weken op de webshop staan vertelt Jordie enthousiast. De bewoners klappen en van onder de badjes verschijnt er een rood shirt met de tekst Love = Love. Het maakt niet uit van wie je houdt of van wat je houdt, als je maar voor iedereen liefde hebt vertelt Jordie verder. En maakt hij ook duidelijk dat een deel van de opbrengst naar een goed doel gaat, dat betrekking heeft tot de LGBT+ jeugd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *