Adriaan geeft toe dat hij te snel een oordeel over Mariska heeft gehad

Adriaan geeft toe dat hij te snel een oordeel over Mariska heeft gehad

Mariska zit haar post te schrijven als Adriaan bij haar komt zitten. Mariska wil eigenlijk graag verder schrijven maar Adriaan laat weten dat zijn verhaal niet zo lang duurt. Ik heb eigenlijk te snel een oordeel over je gehad zegt hij. En vertelt verder dat hij met Mariska nooit echt een gesprek heeft gehad. Ik trek mijn woorden terug wat ik over jou vindt voegt hij eraan toe. En is van mening dat hij geen goed oordeel kan hebben over Mariska, zolang hij nog nooit een goed gesprek met haar heeft gehad. Dat is lief van je reageert Mariska met een glimlach. Adriaan vertelt daarna dat hij haar beter wil leren kennen. Dat lijkt Mariska een goed plan te vinden. Ze heeft ook nog een tip voor Adriaan. Hij moet volgens haar wat rustiger doen, bijvoorbeeld in discussies. Adriaan luistert naar de woorden van zijn mede bewoner en de twee praten nog even verder over de andere bewoners. Uiteindelijk laat Adriaan Mariska verder haar post schrijven. Zullen de twee elkaar snel beter leren kennen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *