Adriaan heeft het gevoel alsof hij gebruikt wordt door Hiske

Adriaan heeft het gevoel alsof hij gebruikt wordt door Hiske

Adriaan en Andrea zitten gezellig aan het water te praten en even later komt ook nieuweling Jordie erbij zitten. Als snel gaat het gesprek over Hiske. Zij was gisteren boos op Adriaan, maar Adriaan lijkt dit onterecht te vinden. De afgelopen week is zij niet bij mij geweest om een praatje te maken legt Adriaan uit. In één keer moet er iets gebouwd worden en naar wie komt ze? Op een gegeven moment heb ik daar wat van gezegd en ben ik weggegaan voegt hij eraan toe. En vertelt verder dat hij zich een beetje gebruikt voelt. Het moet van beide kanten komen reageert Jordie. Zullen Adriaan en Hiske nog met elkaar gaan praten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *