Ondanks de hevige emoties in Utopia 2 gaat het weer wat beter met Alexandra

Ondanks de hevige emoties in Utopia 2 gaat het weer wat beter met Alexandra

Alexandra voelde zich gisteren niet lekker in haar vel zitten. Ze moest huilen en Mariska was er om haar te troosten. Ook Jordie is erg begaan met Alexandra. Terwijl Jordie vandaag met Merel aan het ontbijten is, vraagt ze hoe het met Alexandra is. Het gaat beter met haar laat Jordie weten. Ze is vandaag beter in haar hum maar ze is nog niet helemaal in haar hum voegt hij eraan toe. En vertelt dat hij vanmiddag nog even met Alexandra gaat praten. Wat later loopt Merel Alexandra tegen het lijf en ze vraagt hoe zich vandaag voelt. Gaat wel zegt Alexandra. Ze vertelt dat de emoties in Utopia 2 zo sterk zijn. Nog wat later komt ook Jordie erbij staan. Zal hij Alexandra vandaag op kunnen vrolijken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *