Shelley benadert Jessie om haar excuses aan te bieden vanwege de eerdere sushi discussie

Shelley benadert Jessie om haar excuses aan te bieden vanwege de eerdere sushi discussie

Een heftige discussie over de bestelde sushi van Jessie zijn verjaardag is afgelopen avond nog steeds aan de gang en Shelley en Andrea hebben hierom Jessie en Merel geconfronteerd. Hieruit bleek dat Jessie aangaf dat hij het wantrouwen van Shelley niet fijn vindt. Dit omdat hij juist altijd eerlijk met financiën bezig is en daar veel moeite in steekt. Shelley begrijpt dat dat lastig en besluit om haar excuses aan te bieden over het wantrouwen. Sorry daarvoor, ik wilde alleen weten of alles klopte laat Shelley aan Jessie weten. Samen met liegen is wantrouwen het ergste wat iemand mij kan flikken reageert Jessie op zijn beurt. Daarom zeg ik sorry. Het is nooit mijn bedoeling geweest om je te wantrouwen gaat Shelley verder. Vind ik fijn zegt Jessie. Ik ben er met mijn hoofd ook niet bij en wilde nog even creatief muziek maken, daarom was ik vandaag nog niet bezig met de financiën eindigt hij. Eind goed al goed?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *