Andrea bespreekt met Adriaan zijn gedrag van afgelopen dag

Andrea bespreekt met Adriaan zijn gedrag van afgelopen dag

Adriaan maakt Andrea wakker op deze nieuwe dag om te gaan sporten. Als ze eenmaal zijn opgefrist en aan de wandel zijn, spreekt Andrea hem aan over iets van gisteren. Was jij gisteren boos op mij? vraagt ze de mannelijke bewoner. Ja, geeft Adriaan toe. Er was wat onenigheid over een ventilator en Franny. Ben je daar de hele dag boos over? vraagt Andrea verder. Adriaan laat weten dat hij flink chagrijnig was hierover en dat dit weer opgewekt werd zodra hij Andrea zag. Dat is toch bullsh*t Adriaan? Er is toch niks aan de hand? zegt Andrea fel. Hier heeft Adriaan niks op in te brengen en begint wat te stotteren. Andrea vindt het vreemd dat hij over zoiets kleins de hele dag chagrijnig kan zijn. De twee bewoners lijken het nu uitgepraat te hebben en sporten fanatiek verder.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *