Mariska is woest over een uitspraak van Adriaan

Mariska is woest over een uitspraak van Adriaan

Gisteren zijn Jessie en Mariska druk bezig geweest met een hele berg stenen. De twee hebben samen veel werk verricht achter de silo. Vandaag spreekt ze met Jessie over iets wat ze heeft opgevangen. Adriaan schijnt gezegd te hebben dat ze gisteravond maar gingen straten, want wat wij in een week doen, doen zij in één avond vertelt Mariska geïrriteerd. Dit roept behoorlijk wat woede op. Weet je, zoek het uit zegt ze boos. Jessie reageert echter kalmpjes. Ik was eerst dat ik dacht van: ik ga helemaal flippen, want wij staan wel met 40 graden daar in die kuil te werken gaat Mariska verder. Ik heb gisteren voor het eerst in mijn leven bestraat voegt ze eraan toe. Weet je wat het is? Je moet het maar van de andere kant bekijken, dat ze ook een keer hun steentje bijdragen reageert Jessie. Gun elkaar even dingen vervolgt Mariska. Dat is zo moeilijk hier. Ik had het daar gisteren echt moeilijk mee benadrukt ze. Ik ging echt slecht op bepaalde mensen. Als ze normaal gesproken al de hele dag werken en dan gaan straten, dan is het tof. Als ze nu zoiets zeggen, terwijl ze normaal gesproken geen flikker uitvoeren, dan stelt het eigenlijk niks voor. Dan zijn het meer holle kreten merkt Jessie op. Als ze er tijdens de vergadering iets van gaan zeggen, dan krijgen ze hem vol gas van mij eindigt Mariska het gesprek…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *