Dit hebben de bewoners besproken tijdens de vergadering van 31 juli

Dit hebben de bewoners besproken tijdens de vergadering van 31 juli

De bewoners komen samen om de belangrijkste punten met elkaar te bespreken in de vergadering. De groep heeft de Katie knuffels besteld en deze komen eind augustus binnen. Voordat de knuffels binnen zijn, besluiten de bewoners zich al goed voor te bereiden, zodat ze de knuffel snel kunnen opsturen. Mariska heeft een top vijf gemaakt van de meest verkochte producten in Utopia 2. Dit zijn de Katie knuffel, de WRTW bikini, het Endless Daze shirt, het Pride shirt van Jordie en de wijn van Mariska. Wanneer zij de cijfers heeft opgenoemd, lijken de bewoners teleurgesteld te zijn. Dat is wel zorgwekkend geeft Jessie aan tegenover de groep. De bewoners hebben verder nog besloten om elke avond een gerecht te koken ter promotie van de markt. De bewoners houden dit fanatiek bij maar de video’s die hiervan gemaakt zouden worden door de bewoners, worden niet gemaakt. Daarom besluiten zij niet meer te gaan koken ter promotie voor de markt. Merel vindt dat het tijd is voor een feestje en wil daarom halverwege september een evenement organiseren. Ze wil daarbij de zomerhit van Jessie en Gerrit voor het eerst releasen en de clip te laten zien. Ik wil mij vanaf vandaag daarvoor gaan inzetten geeft ze verder aan. Merel lijkt te merken aan de groep dat niet iedereen enthousiast is dit omdat ze niet weten hoe het qua geld zit. De bewoners bepalen dat ze een bord op gaan hangen waar ideeën voor de naam en het thema opgeschreven kan worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *