Jessie vindt dat Merel te veel met de eer wil strijken rondom een evenement dat ze wil organiseren

Jessie vindt dat Merel te veel met de eer wil strijken rondom een evenement dat ze wil organiseren

Merel heeft tijdens de eerdere vergadering van vadaag aangegeven dat ze begin september een evenement wil organiseren. Ze heeft zojuist ook al een naam bedacht, Mysterious. Na de vergadering vraagt Jessie naar Gerrit zijn mening hierover. Vond jij het van Merel niet heel erg ik, ik, ik vraagt hij. Gerrit weet niet zo goed wat hij ervan moet vinden. Jessie laat weten dat hij met Merel al langer nadenkt over een volgend evenement. Hij vindt het daarom kwalijk dat Merel het nu brengt alsof zij dit allemaal bedacht heeft. Dan kan je lekker mijn kont likken benadrukt hij. Ook heeft Jessie commentaar op de naam Mysterious. Hij vindt deze namelijk dramatisch. Gerrit vindt op zijn beurt dat een evenement een groepsproces moet zijn. Zullen zij Merel hierover aanspreken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *