Shelley zet Gerrit aan de kant en wil Andrea als dj tijdens de filmavond in Utopia 2

Shelley zet Gerrit aan de kant en wil Andrea als dj tijdens de filmavond in Utopia 2

Shelley organiseert op 1 september de allereerste filmavond in Utopia 2. Omdat Gerrit de laatste tijd heel druk is met het maken van zijn zomerhit, heeft ze niet Gerrit maar Andrea gevraagd om te draaien na afloop van de film. Dit meldt ze vervolgens bij Gerrit. Hij is echter verbaasd over deze beslissing. Hij vindt het vreemd dat zij deze aanname maakt en dat ze het niet eerst bij hem heeft gecheckt. Andrea wil ook dj’en en ik wil haar deze spotlight wel geven gaat Shelley verder. Wat is dat de laatste tijd met Andrea vraagt Gerrit zich op zijn beurt af. Hij denkt dat enkele bewoners hem de laatste tijd willen dwarsbomen, inclusief Shelley. Dit is nu ook een aanname van jou antwoordt Shelley. Gerrit vindt echter dat er sprake is van vriendjespolitiek en vindt het raar dat Shelley goedkeuring komt vragen, terwijl ze eigenlijk Andrea al heeft geregeld hiervoor. Daar moet je mee dealen sluit Shelley het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *