Jessie en Gerrit willen een hit opnemen met Mylène

Jessie en Gerrit willen een hit opnemen met Mylène

Jessie en Gerrit zijn in de studio bezig met een nieuwe hit. Er klinkt muziek door de speakers en Jessie werkt aan zijn tekst, als hij merkt dat er iets mist aan de hit. Waarom vragen we Mylène niet? stelt hij voor. Jessie loopt daarna naar de silo toe om het idee aan Mylène voor te stellen. Ik denk dat ik iets leuk voor je heb begint Jessie enthousiast. Ger en ik gaan een nummer maken over spookjongeren. Voor het refrein willen wij heel graag een zangeres. En nu weet ik dat jij zangeres wil worden gaat hij verder. Dus je wil mij vragen of ik wil zingen? reageert Mylène. Ja antwoordt Jessie. Ja, tuurlijk gaat Mylène enthousiast verder. De twee geven elkaar een high five. En Merel stelt direct voor om een optreden te geven tijdens het feest en van die gedachten worden Jessie en Mylène toch een beetje zenuwachtig. Jessie laat weten dat hij haar straks komt ophalen om samen aan de hit te gaan werken. Hoe zal het eindresultaat worden?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *