Merel wordt benaderd voor een modellenklus

Merel wordt benaderd voor een modellenklus

Alexandra heeft een goed idee. Als zij bij Merel gaat zitten op het plateau valt ze meteen met de deur in huis. Zou jij model willen staan voor mijn broek vraagt Alexandra. Merel is al snel  enthousiast, ze ziet alleen één probleem, Alexandra verkoopt maar tot maat 42. Hoewel Merel die maat wel past, is dat voor plus size wel een beperking. Alexandra ziet dat op haar beurt niet als een probleem. Gaat Merel een aanwinst zijn als model?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *