De bewoners van Utopia 2 laten Riena haar laatste droom uitkomen

De bewoners van Utopia 2 laten Riena haar laatste droom uitkomen

De bewoners van Utopia 2 krijgen vandaag heel bijzonder bezoek. Riena komt hen namelijk bezoeken, samen met haar familie. Rien is terminaal ziek en heeft als laatste wens de bewoners van Utopia te ontmoeten. Riena krijgt een rondleiding over het terrein, onder leiding van Jens. Vol passie vertelt hij over het Utopia terrein. Als de rondleiding voorbij is, nemen ze plaats in de silo. De bewoners zorgen voor wat te drinken en gaan gezellig om Riena heen zitten. De groep heeft Riena haar laatste droom uit laten komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *