Voelt Jessie zich uitgesloten door Merel?

Voelt Jessie zich uitgesloten door Merel?

Merel heeft in de vergadering van vandaag aangegeven in september een evenement te willen organiseren. Hierbij heeft ze om de hulp van Jessie gevraagd maar wanneer de twee praktische zaken rondom het evenement bespreken ontstaat er een discussie. Merel legt een plan voor die Jessie leest, vervolgens geeft Jessie zijn mening en loopt weg bij Merel. Waarom loop je nou weg vraagt Merel geïrriteerd aan hem. Waarom ben je niet enthousiast? Jessie laat weten dat hij wel enthousiast is. Maar er wordt heel veel vanuit ik gesproken voegt hij eraan toe, doelend op Merel. Merel legt op haar beurt uit dat ze er heel veel zin en heeft en daarom snel beslissingen maakt zonder Jessie. Zal Jessie zich buitengesloten voelen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *