De bewoners laten een laatste wens in vervulling gaan

De bewoners laten een laatste wens in vervulling gaan

De bewoners krijgen vandaag heel bijzonder bezoek. Riena komt hen namelijk bezoeken, samen met haar familie. Riena is terminaal ziek en heeft als laatste wens de bewoners van Utopia 2 te ontmoeten. Riena krijgt een rondleiding over het terrein, onder leiding van Jens. Vol passie vertelt hij over het Utopia 2 terrein. Als de rondleiding voorbij is, nemen ze plaats in de silo. De bewoners zorgen voor wat te drinken en gaan gezellig om Riena heen zitten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *