Een longarts komt haar verhaal vertellen, zal dit een diepe indruk achterlaten?

Een longarts komt haar verhaal vertellen, zal dit een diepe indruk achterlaten?

Rond vier uur vanmiddag kwam longarts Wanda het Utopia 2 terrein oplopen. Andrea verwelkomt haar, omdat ze haar heeft uitgenodigd voorlichting te geven over roken. Andrea is zelf een tijdje gestopt en vindt het daarom interessant haar uit te nodigen. Alle bewoners verzamelen zich in de silo en wanneer iedereen zit neemt Wanda het woord. Ik ben Wanda en ik ben longarts. Ik werk in een ziekenhuis waar alleen mensen zijn met kanker. Ik zie al mijn hele werkleven lang mensen die ziek zijn geworden door roken, begint Wanda haar verhaal. De bewoners luisteren aandachtig naar haar terwijl ze haar verhaal doet over roken en de gevolgen hiervan. Zullen de bewoners hier iets van leren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *