Merel lijkt helemaal klaar te zijn met Jessie

Merel lijkt helemaal klaar te zijn met Jessie

Jessie en Merel hebben vandaag al een aantal ergernissen gehad met elkaar en Merel lijkt hier helemaal klaar mee te zijn. Chagrijnig loopt zij naar Hiske toe en uit haar frustraties.  Ik ben het zat, geeft Merel aan, Jessie ben ik volledig zat, ik ben klaar met die gozer. Hiske luistert Merel haar verhaal aan, maar al snel worden zij onderbroken door Mariska.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *