Franny is dolenthousiast nadat ze post krijgt aangereikt van Jordie

Franny is dolenthousiast nadat ze post krijgt aangereikt van Jordie

Goed nieuws voor Franny! Jordie heeft namelijk een aantal enveloppen in de brievenbus gevonden en deze komt hij gelijk aan Franny bezorgen. De vrouwelijke bewoonster neemt haar post met grote glimlach in ontvangst en Merel is blij voor haar. In het bijzijn van Jordie, Merel en Alexandra leest ze haar post aandachtig door. Niet alleen Franny krijgt post, ook Adriaan kan zichzelf gelukkig prijzen. Wat zal er in de brieven staan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *