Jens en Mylène zijn het niet met elkaar eens en lijken in een discussie te belanden

Jens en Mylène zijn het niet met elkaar eens en lijken in een discussie te belanden

Jens en Mylène liggen samen in bed. De twee bewoners vinden dat er het één en ander uitgesproken moet worden, want er lijken wat spanningen naar elkaar te zijn. Mylène is van mening dat Jens haar niet hielp bij het sturen van een zakelijke e-mail. Jens lijkt zich echter van geen kwaad bewust. Het is juist zijn bedoeling geweest Mylène zelf te laten proberen om de mail op te stellen, zodat zij hiervan leert. De twee bewoners belanden in een discussie en uiteindelijk lijkt de spanning uit de lucht te zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *