Mylène en Jens lijken hun bedenkingen te hebben over de muziek carrière van Jessie en Gerrit

Mylène en Jens lijken hun bedenkingen te hebben over de muziek carrière van Jessie en Gerrit

Jessie en Gerrit werken hard aan hun carrière als popartiesten. Het tweetal is hard bezig met het maken van een video, waarin ze rappen. Niet iedereen lijkt even enthousiast over het repertoire van het nieuwbakken rap duo. Jens en Mylène liggen namelijk in bed te praten over de twee mannelijke bewoners. Dit vind ik super kansloos, zegt Jens over één van de rapnummers. Vooral Gerrit klinkt gewoon vals, zegt Mylène. Het nummer over Ikbal vindt Jens daarentegen wel tof en Mylène is vooral positief over Jessie. Zelf blijft Jessie hartstikke positief over de toekomst. Hij ziet een optreden al helemaal zitten. Zal het rap duo hun nummer binnenkort ten gehore brengen in de mini samenleving?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. Corry at 10:24

  Gerrit klinkt voor geen meter als het een grote afgang moet worden, dan laat vooral Gerrit meezingen wat hij gewoonweg niet kan.
  Die vent heeft geen gevoel voor ritme en wil gewoon lekker mee trippen met Jessie.
  In Utopia 1 dacht Rowena dat ze een rapster was, dat klonk voor geen meter!
  En als Jessie en Gerrit de rap hebben laten opnemen en masteren,dan gaan ze het zelf op cd’s zetten hoe onprofessioneel ben je dan wel niet.
  het is ik wil wel maar het gaat niet, doe het dan goed of doe het niet!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *