Andrea snapt niks van het gedrag van Adriaan en uit haar frustraties bij Franny

Andrea snapt niks van het gedrag van Adriaan en uit haar frustraties bij Franny

’s Ochtends vroeg zijn Andrea en Adriaan al wakker om te sporten. De twee maatjes kunnen het over het algemeen goed met elkaar vinden, maar de laatste tijd hebben ze veel discussies. Wanneer de twee bewoners samen een rondje lopen, vraagt Andrea wat er aan de hand is.Ben je nu weer gepikeerd?, vraagt ze aan Adriaan. Adriaan geeft aan van niet en legt uit dat hij geïrriteerd is door zichzelf. Wanneer Andrea doorvraagt, komt er naar voren dat Adriaan zich toch stoort aan haar. Adriaan lijkt geen zin te hebben in dit gesprek en begint daarom maar snel met hardlopen. Wat een rare vent, fluistert Andrea in zichzelf. Na het hardlopen uit Andrea haar frustraties bij Franny. Het is een zwart-wit denker en als het niet in zijn straatje past krijgt hij een error, zegt Andrea rustig maar duidelijk tegen Franny. Franny weet niet zo goed waar dit gedrag van Adriaan vandaan komt. Ik laat hem lekker zijn wie hij is, besluit Andrea. Franny en Andrea denken dat Adriaan gevoel is voor bepaalde onderwerpen en daarom heftig reageert. Zullen ze gelijk hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *