De onenigheid tussen Merel en Jessie lijkt nog niet voorbij

De onenigheid tussen Merel en Jessie lijkt nog niet voorbij

Jessie en Merel hadden gisteren wat onenigheid. Merel is gisteravond in bed gaan liggen en heeft geen welterusten tegen Jessie gezegd, terwijl zij dit normaal wel doet. Wanneer de twee bewoners achter de computer zitten, valt Jessie hierover. Ik weet dat je gisteren niet blij met mij was, maar je hebt geen welterusten gezegd, geeft Jessie iets wat beledigt aan. Merel zegt dat dit klopt, maar dat ze het was vergeten. Of was het een bewuste actie?, gaat Jessie verder, maar de vrouwelijke bewoonster geeft aan van niet. Zullen de twee bewoners weer meer naar elkaar toetrekken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *