Heeft Madilia de oplossing voor José haar slaapplek probleem?

Heeft Madilia de oplossing voor José haar slaapplek probleem?

Het gaat de hele dag al nergens anders over de nieuwe slaapplek van José. Madilia heeft nagedacht over een oplossing en besluit dit met Billy te bespreken. Ik wilde even met je praten begint ze wanneer ze Billy buiten tegen klmy. En vertelt dat het haar een goed idee lijkt als José kan slapen in de ruimte onder het penthouse. Hier was voorheen Madilia haar schoonheidssalon gevestigd, maar aangezien die niet meer bestaat zou deze ruimte omgebouwd kunnen worden tot slaapplek. Billy antwoordt dat ze dit een goed idee vindt maar wil er wel een ding aan toevoegen. Ik vind het een prima oplossing maar wel een van tijdelijke duur benadrukt ze. En geeft ook nog aan dat ze haar nachtrust heel erg belangrijk vindt en daarom niet zo’n trek heeft in een vaste slaapplek onder die van haar. Daarnaast vindt ze dat de ruimte gebruikt moet worden waar hij voor bedoeld is en dat is geld verdienen. De twee kletsen nog even verder over een permanente oplossing voor José maar vooralsnog lijkt er nog geen definitief plan.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. joes at 22:24

  en de nachtrust van jose interesseert billy werkelijk geen reet, als madam het zelf maar goed heeft. gadverdamme, wat een zooitje

 2. anneke at 22:15

  Heeft Billy alles te vertellen over het onderste gedeelte van “haar penthouse”
  Die plaats heeft ze genomen alleen omdat ze die gekregen heeft van Jessie.
  De hobby kamer van de meiden mag zij daar over oordelen
  Gaat tijd worden dat ze alleen het recht heeft op de slaap gedeelte en de onderste gedeelte voor alles wat nodig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *