Een oplossing voor José haar slaapprobleem lijkt nog ver weg

Een oplossing voor José haar slaapprobleem lijkt nog ver weg

Hoe wordt José’s slaapplek probleem opgelost? Als het aan Johan ligt koopt zij een caravan, als het aan de Demi, Fay en Beau ligt zit dat er niet in. Johan vindt dat de bewoners te maken hebben met een unieke situatie. José brengt namelijk veel geld binnen en dan kunnen volgens hem de regels wel iets versoepeld worden waardoor zij haar caravan mag kopen Beau vindt op haar beurt  dat de regels er niet voor niets zijn. Ze wil zelf ook al tijden een nieuwe slaapplek maar door de gemaakte afspraken is dat niet mogelijk geweest. Naar haar mening kan José ook ergens anders slapen en wachten tot de regels het toelaten om een nieuwe caravan te kopen. Fay staat helemaal aan de kant van Beau. Iedereen wil z’n eigen plekje. Maar als het niet anders kan, kan je ook op de vide slapen laat ze weten. Johan is van mening dat het te strikt volgen van regels de bewoners niet verder gaat brengen. Ondanks het noemen van talloze argumenten blijft iedereen bij zijn standpunt. Een oplossing lijkt nog ver weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke at 14:45

  Die Beau heeft verschillende slaap plekken gehad.
  Nu slaapt ze in de caravan van Bas en die wil ze ook niet meer ze wil weer een ander.
  Mens wees blij dat jij een slaapplek heb, gun het dan ook en ander
  En José als er geen caravan komt , stop met je mooie schilderijen komt er niks meer binnen ook.
  En als er 70/ 30 % er is mag ze toch doen met het geld wat ze verdiend.
  De tweeling hoeven toch ook niet te overleggen dat ze elke keer kleren kopen (voor eigen gebruik meestal)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *