José in tranen door al het gedoe rondom haar slaapplek

José in tranen door al het gedoe rondom haar slaapplek

Als José in de keuken zit met Billy, Johan en Senna wordt het haar ineens allemaal te veel. Ze barst in tranen uit en vertelt hen dat ze het even niet meer trekt. Ik probeer er niet naar te luisteren, maar ik ben het zo zat snikt ze. Billy staat snel op om José een flinke knuffel te geven. En probeert haar te troosten door haar te vertellen dat ze het allemaal heel goed doet. Je zit hier toch maar mooi even. Bovendien ben jij een van de weinigen die na een korte periode al zoveel geld heeft verdient drukt ze José op het hart. Billy haar woorden lijken José goed te doen en als ook Senna en Johan zeggen aan haar kant te staan, droogt ze haar tranen. Ze lijkt weer even gekalmeerd te zijn en er worden gelukkig ook weer wat grapjes gemaakt in het gezelschap.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. joes at 22:22

  gadverdamme, dat gedrag van billy. nog niet zo lang geleden vertelde ze nog dat een caravan echt niet kon en dat het een kwestie van verwend zijn was van jose en dat voor iemand van haar leeftijd. en nu dit??? wordt echt kotsmisselijk van dat huichelachtige gedrag van die trien

 2. anneke at 14:52

  Billy die zegt je zit hier maar mooi. hoe durft ze dat te zeggen.
  Ze is er ook op tegen dat José een caravan gaat kopen
  Ze heeft makkelijk praten van de vide ging ze slapen bij Jessie met z’n eigen plek.
  Van daar uit ging ze naar een mooi huis ook van Jessie geweest.
  En dan wil ze nog zeggen je zit hier maar mooi
  En José haalt nu geld binnen en krijgt niks.
  Ze moeten eens een goed gesprek hebben met zijn alle .
  De tweeling hebben ook andere uit hun kasteel gewerkt zodat hun een eigen huis hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *