José is de discussie rondom haar nieuwe slaapplek zat

José is de discussie rondom haar nieuwe slaapplek zat

De toekomstige nieuwe slaapplek van José en René zorgt voor wat commotie. José raakt met Baldr aan de praat en lucht haar hart. Ik ga me erbuiten houden zegt ze rustig. Ik vind het moeilijk dat iedereen zich overal mee bemoeit. Het is echt wennen aan zoveel mensen met zoveel meningen voegt ze eraan toe. Nieuweling Baldr begrijpt wat ze bedoelt en steekt José een hart onder de riem. Niks om je voor te schamen hoor benadrukt hij. Even later voegt ook Madilia zich bij het gesprek. Ik vind dat het voor veel mensen makkelijk praten is laat ze hen weten. En hoopt voor José dat het gaat lukken met de caravan en ze geeft haar een dikke knuffel. De bemoedigende woorden van Baldr en Madilia doen José zichtbaar goed. Ik ga me er geen reet meer van aantrekken. Ik heb er geen zin in zegt ze hen. Baldr geeft José groot gelijk en zegt dat het hem opvalt dat het onderwerp maar blijft terugkomen. Volgens hem moeten de bewoners het gewoon één keer goed bespreken en er dan over ophouden. Het is inderdaad nogal harteloos dat ze er zo over door zeiken besluit José het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *