Demi, Fay, Romy en Billy vinden het niks dat José en René een caravan willen kopen

Demi, Fay, Romy en Billy vinden het niks dat José en René een caravan willen kopen

De diva villa van René en José moet gedwongen gesloopt worden. De twee zijn nu hard op zoek naar een nieuw onderkomen om te kunnen slapen. Beide zien een caravan wel zitten en dit moet van het zakgeld bekostigd worden. Dit stuit Romy, Billy en Demi en Fay tegen de borst. Kunnen zij dit zomaar doen vragen zij zichzelf af. Ik vind het een beetje paniekerig om het nu allemaal snel te doen laat Billy hen weten. Ook vindt ze dat het zakgeld niet hiervoor gebruikt kan worden. Ze hebben uiteindelijk nog steeds een dak boven hun hoofd en een plek om te slapen voegt Romy eraan toe.Billy ziet het gedrag dat José nu vertoont zelfs als verwend. Ergens snap ik het wel, het is niet tof wanneer je je huis verliest. Maar ik vind dit best wel heftig gedrag voor een vrouw van 57 jaar oud gaat ze verder. Demi en Fay vinden op hun beurt dat José en René eerst moet kijken wat er momenteel beschikbaar en mogelijk is in Utopia voordat er met geld gesmeten wordt. Fay besluit uiteindelijk eerst even bij José te checken hoe zij het regelen van een nieuwe slaapplek nu echt voor zich ziet. Wordt vast en zeker vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Rina at 15:37

  De 1 gaat een hut bouwen van 1500 euro, er is ooit een boot gekocht een caravan gekocht,
  en nu willen hun een caravan kopen van hun zakgeld omdat hun slaapplaats is afgekeurd
  en dat mag dan niet. Hoe hypocriet kun je zijn, en dan wordt haar leeftijd er nog een bij gezet
  schandalig op haar leeftijd. Alsof dat er wat mee te maken heeft.
  Hoop dat ze gewoon doorzetten.

 2. anneke at 15:02

  Dit zeggen bewoners die op een hele makkelijke manier hun eigen onderdak hebben gekregen .
  Zowel de tweeling die hun woning hebben gekregen door iemand weg te pesten en te stemmen , Billy die het van Jessie toe geeigent heeft en Romy om in te trekken bij Cemal.
  Dus meiden lekker praten hebben jullie ,stelletje eigenheimers .

 3. annelies at 11:47

  wat een zielig gedoe zeg,, bilie heeft haar penthouse, romy de caravan, en die tweeling hebben het huisje ingepikt wat rene heeft verbouwd maar zij gunnen rene en jose geen caravan wat een stelletje egoïsten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *