De nieuwe neus van Billy is feestelijk onthuld

De nieuwe neus van Billy is feestelijk onthuld

Nadat Demi en Fay Billy hebben neergezet voor een verrassing in het penthouse, gaan zij beneden aan de slag voor de onthulling. De tweeling heeft een presentatie voorbereid en laat de groep allerlei foto’s zien van Billy haar neus, terwijl ze hen vertellen over haar verhaal. Ze wilde dit al heel lang en ze heeft er keihard voor gewerkt vertellen de twee trots. Vervolgens vertellen ze dat het nu eindelijk tijd is voor de grote onthulling en roepen naar Billy dat ze naar beneden mag komen. En dan nu Billy roepen ze enthousiast. Billy komt lachend naar beneden en krijgt een groot applaus. Ben je er klaar voor? vraagt Fay, terwijl ze Billy voor een spiegel met een doek erover neerzet.  Happy new nose schreeuwen Demi en Fay als ze het doek wegtrekken. Billy is overduidelijk heel erg blij met het resultaat. Ik sta echt te trillen geeft ze toe. Jeetje, ik ben echt knap voegt ze eraan toe terwijl ze blij in de spiegel kijkt. Trots laat ze haar neus aan iedereen zien. Ze kan haar enthousiasme niet bedwingen en vertelt dat ze heel erg blij is met het eindresultaat. Iedereen feliciteert haar met de nieuwe neus en is blij voor haar dat haar wens eindelijk in vervulling is gegaan. Nadat ze van iedereen een knuffel heeft gekregen is het tijd voor de eerste foto’s. Want zo’n nieuwe neus moet natuurlijk vastgelegd worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joes at 22:07

    natuurlijk heeft ze het bij de plastisch chirurg al gezien, maar het moet toch net echt lijken. wat een flauwekul. ze wilde het al heel lang, maar nu is het gratis, dus altijd beter he

  2. Elisabeth at 11:18

    Vreemd, ze heeft het nog niet gezien. De plastisch chirurg heeft haar geen spiegel gegeven, wilde hij niet weten hoe ze het vond? Onwaarschijnlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *