Billy is weer terug in Utopia en wordt verrast door de tweeling

Billy is weer terug in Utopia en wordt verrast door de tweeling

Fay en Demi hebben een verrassing geregeld voor Billy. Zij heeft vanochtend de hechtingen uit haar neus laten halen en is bijna weer terug in Utopia. Zodra de poort opengaat rent de tweeling naar haar toe en bedekken ze haar gezicht met een sjaal. Niemand mag het nog zien! Het wordt een verrassing roepen ze enthousiast. Ik heb het zelf nog niet eens gezien lacht Billy, terwijl ze haar gezicht bedekt. Het groepje loopt vervolgens naar het penthouse, waar Demi en Fay Billy op een stoel laten zitten. Ondertussen haasten zij zich naar beneden, waar ze de banken klaarzetten voor de grote onthulling van Billy haar nieuwe neus. Madilia is de eerste die Billy’s neus mag zien, omdat ze Billy namelijk gaat opmaken voor de grote onthulling. Wat is het mooi roept ze enthousiast als Billy de sjaal voor haar gezicht weghaalt. Terwijl Madilia Billy opmaakt hebben Demi en Fay iedereen verzameld in de loods. Vol verwachting zitten alle bewoners te wachten. Billy is intussen op de trap van het penthouse gaan zitten, waar ze wacht op haar grote moment…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *