Billy heeft Utopia verlaten voor een controle van haar neuscorrectie

Billy heeft Utopia verlaten voor een controle van haar neuscorrectie

Een nieuwe dag in Utopia is weer begonnen, dag 1381 alweer. Maar waar zijn de bewoners allemaal mee bezig?

Billy is vandaag als allereerste uit haar bed. Ze heeft vandaag een afspraak bij de plastisch chirurg die haar neuscorrectie heeft uitgevoerd. Nog voor de zon opkomt is ze al vertrokken uit Utopia. Uiteraard zal ze gewoon weer terugkeren naar Utopia. José en René zijn de volgende bewoners die ontwaken. Nadat er afgelopen avond een hoop problemen waren rondom hun slaapplek, zijn de twee vanochtend gelukkig wel gewoon wakker geworden in een bedje. René op een matras in de voormalige secret box en José in Billy haar atelier. Nadat de twee een bezoek hebben gebracht aan het toilet, duiken ze allebei nog even hun tijdelijke bedje weer in. Ook Baldr is er vroeg bij vandaag. In zijn sportoutfit is hij aan het ontbijten in de keuken. Ook laat hij zien dat hij de beroerdste niet is en fanatiek ruimt hij de vaatwasser uit. Ondertussen is ook Beau opgestaan. Ook zij is al snel in de gym te vinden. Wat zal deze nieuwe dag nog meer brengen? Hou de site in de gaten voor het laatste nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *