José en René vinden uiteindelijk toch een tijdelijke slaapplek

José en René vinden uiteindelijk toch een tijdelijke slaapplek

Na het nieuws dat de diva villa niet langer als slaapplek gebruikt mag worden en gesloopt moet worden zijn René en José op zoek naar een nieuwe plek om te slapen. De zoektocht van José begon met een hoop emotie maar even later zocht ze alweer actief naar een nieuw plekje. Haar plek voor de avond vindt ze in het atelier van Billy. Morgen gaat ze op zoek naar een definitieve oplossing, want ideaal is het natuurlijk niet. René had het er duidelijk minder moeilijk mee en gaf aan desnoods op de bank te slapen. Tot vlak voor het naar bed gaan bleef dat ook zijn plan. Senna haalt René uiteindelijk over om toch wat anders te zoeken, heel comfortabel zal de bank niet liggen. Ze halen samen een matras van de vide en René nestelt zich in de ruimte van de oude secret box. En nu maar hopen dat de twee lekker slapen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *