Johan jaagt de vrouwen uit Utopia de stuipen op het lijf

Johan jaagt de vrouwen uit Utopia de stuipen op het lijf

De vrouwen genoten afgelopen avond van een rustig avondje op de vide. Er wordt gerelaxt, gekletst en gelachen. Wat zij niet weten is dat Johan onderweg is om het theekransje op ruwe wijze te verstoren. Met een dode tor in zijn hand loopt hij langzaam de trap op. De vrouwen zien meteen aan Johan zijn ondeugende gezicht dat hij iets van plan is. Aangezien zij hem nu langzamerhand wel kennen, gaan een aantal vrouwen alvast weg. Wanneer Johan zijn hand opent en de tor toont aan de groep, wordt dat begroet met een hoop gegil. Nadat iedereen redelijk gekalmeerd is, besluit Johan er weer een schepje bovenop te doen. Met de tor in zijn hand begint hij de vrouwen te achtervolgen. Romy weet de tor uiteindelijk bij Johan te krijgen en naar buiten te werken. De rust keert terug in de loods. Johan heeft zijn lolletje ook weer gehad…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *