René wil een caravan kopen en ombouwen tot nieuwe slaapplek

René wil een caravan kopen en ombouwen tot nieuwe slaapplek

Nadat José haar tranen heeft gedroogd laat René weten wat zijn plan is nu de Diva Vila gesloopt moet worden. René denkt dat hij een oplossing heeft gevonden voor hun slaapplek probleem. En dat is een caravan. Het lijkt hem een goed idee om snel een caravan te bestellen en deze te verbouwen tot een slaapplek. Met het materiaal van de gesloopte diva villa zal René de caravan ombouwen tot een western huisje. Met geluk hebben we over drie en vier dagen weer een stekje benadrukt hij hoopvol. En heeft er het volle vertrouwen in dat dit plan gaat lukken. Het wordt helemaal top benadrukt hij aan het einde van zijn verhaal.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *