De diva villa moet per direct gesloopt worden

De diva villa moet per direct gesloopt worden

Aannemer Wim is naar Utopia gekomen met een boodschap voor René en José. In eerste instantie zijn de twee blij om Wim weer te zien maar al snel slaat de stemming om. Onder het toeziend oog van een groot deel van de bewoners vertelt Wim een vervelende mededeling. Het blijkt dat de diva villa per direct gesloopt moet worden. Het voldoet niet aan de bouweisen voegt hij eraan toe. En er zijn twee opties, aanpassen aan de bouwnormen, of de slaapplek slopen en van het materiaal iets nieuws bouwen. Wim laat ook nog weten dat het huisje nu per direct gesloten moet worden en José en René er vanavond niet meer in mogen slapen. De paniek slaat al snel toe bij José en ook de andere bewoners reageren geschrokken. José vraagt direct aan Billy of ze in haar atelier mogen slapen. Gelukkig vindt ze dit prima. Maar ook nu steekt Wim er een stokje voor, want het atelier voldoet ook niet aan de bouwnormen. José baalt enorm en zij en René zitten dus met het handen in het haar. Waar moeten ze voortaan slapen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Meike at 08:24

  Wat er kan gebeuren? Instorten!?
  Het is maar goed dat daar toezicht op is. Je zal het maar meemaken.
  Wel erg laat, dat vind ik ook. Maar gelukkig niet té laat.

 2. anneke at 22:53

  Wat vreemd dat het nu pas bekend word gemaakt.
  Dat is dan niet goed gebouwd door hem.
  En waarom mogen hun niet beneden slapen en Billy wel boven heel vreemd.
  Als ik hun was zal ik geld eisen voor het niet goed uitvoeren van wat hun hebben betaald
  Net of het veilig is in de boot en in de caravan .
  Als daar brand uitbreekt is het gevaar ook niet te over zien.
  De hele loods is een en al gevaar .
  Er zijn te weinig uitgang bij brand vind ik , als je op de vide slaapt
  De brandweer moet eens gaan kijken op brandgevaarlijk plekken.
  Ben bang dat het afgekeurd gaat worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *