Jacco wil een deel van zijn 15 maanden geld om zo boodschappen te kunnen doen

Jacco wil een deel van zijn 15 maanden geld om zo boodschappen te kunnen doen

Dat Jacco momenteel krap bij kas zit, weten alle bewoners. Eerder pakte hij daarom van Utopia bv eten omdat hij het zelf niet kon kopen. Jacco zit al weer bijna 15 maanden in Utopia, wat betekent dat hij een geldbedrag van de groep als cadeau zal krijgen. Vandaag is Jacco op een idee gekomen wat zijn geldproblemen zal kunnen verhelpen. Het lijkt hem fijn als hij een deel van zijn 15 maandengeld nu al kan krijgen, zodat hij weer boodschappen kan doen. Met Beau praat hij over zijn voorstel. Ik wil gewoon normaal kunnen leven en eten legt hij  haar uit. Dit begrijpt Beau helemaal en ze stelt voor om het geld in termijnen te geven. Maar dan houden je wel vast tot de 15 maanden lacht ze. Jacco stemt hiermee in, want hij is niet van plan om binnenkort uit Utopia te vertrekken. Ook Linda heeft ingestemd, hoewel ze nog wel moest kijken of het qua de financiën mogelijk was maar ze vermoed dat het plan van Jacco gewoon door kan gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke at 22:44

  Linda je kan niet elke keer Jacco tegen werken.
  Als je weet hoeveel de andere krijgen als ze 15 maanden zijn , kunnen ze hem geld per maand geven net zo eerlijk.
  Jacco hoeft geen horloge of lekkere geuren alleen eten.
  Wat heeft Jacco eigenlijk verdiend op dat festival waar hij gezongen heeft, en waar is dat geld dan.

 2. Else at 19:40

  Dit zijn de mensen die in de maatschappij lenen om te kunnen leven en niet leren om zuiniger te leven en bv. roken te schrappen. Leven ”op de pof”.
  Niet slim om hem daar niet op te wijzen. Ze moten hem dit geld niet als voorschot geven. Daarbij weten ze niet eens óf hij die 15 maanden uitkering gaat rijgen, omdat niemand nog weet of hij die 15 maanden vol kan maken.
  Jacco moet leren werken voor zijn geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *