Billy in tranen omdat ze zich de pleuris verveeld

Billy in tranen omdat ze zich de pleuris verveeld

Billy en Romy hebben beiden last van hun eerdere opstootje. Zoals gewoonlijk koelen de twee los van elkaar al weer snel af en praten ze het uit. Sorry van net begint Billy. Ik ben niet zo fit, dus ik ben heel kribbig legt ze verder uit als Romy het penthouse in komt lopen. Romy laat Billy weten dat het niets uitmaakt en ze weet dat ze zich niet goed voelt. De twee geven elkaar een knuffel om het goed te maken.En dan barst Billy ineens in huilen uit. Door haar neuscorrectie moet Billy goed rusten. Daarnaast voelt ze zich ook nog niet lekker. Ik verveel me de pleuris. Iedereen is lekker bezig en ik kan niks doen snikt ze. Romy begrijpt dat dit Billy allemaal dwars zit.  Het is toch ook verschrikkelijk dit voegt Romy er ongerust aan toe. Om de situatie wat beter te maken, doet ze de luxaflex omhoog en het raam open. Je moet ook niet te hard van stapel lopen. Je bent net geopereerd joh drukt Romy Billy vervolgens op het hart.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Joke at 07:33

  Er is al veel grof taalgebruik onder de bewoners, maar dat het ook in de kop van een artikel moet kan ik niet waarderen.
  De pleuris, of pleuritis is een heel vervelende ziekte, die vroeger veel mensen het leven heeft gekost.

 2. anneke at 22:40

  Wat is ze ook zielig he die Billy, eerst ruzie zoeken en dan janken ik heb spijt dat ik het gezegd heb
  En met een knuffel weer oplossen.
  Het gaat tijd worden dat Billy eens na gaat denken voor ze wat zegt.
  En als je verveeld ga dan lekker voor de computer zitten om voor de markt mensen te zoeken is geen zwaar werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *