Billy vindt dat Cemal te veel bouwt in Utopia en heeft daarom ruzie met Romy

Billy vindt dat Cemal te veel bouwt in Utopia en heeft daarom ruzie met Romy

Billy en Romy  staan in de loods met elkaar te praten, wanneer de Utopia markt ter sprake komt. Billy vindt dat Cemal vandaag te veel aan het bouwen is, terwijl hij met de markt bezig zou moeten zijn. Romy neemt het op voor Cemal door te zeggen dat hij wel met de markt bezig is geweest maar dat valt dan weer verkeerd bij Billy. Ik vind het irritant dat jij altijd reageert als het over Cemal gaat zegt ze tegen Romy. Romy vindt op haar beurt dat Billy erg bot reageert en laat dat ook aan haar weten. De twee belanden al snel in een discussie. Jij voelt je altijd zo aangevallen schreeuwt Romy naar Billy. Billy vindt hier echter niets van waar. Jij moet niet zo heftig reageren benadrukt ze fel. Het duo kibbelt verhit verder, als Romy besluit naar buiten te lopen. Ik mag me bemoeien met alles wat ik wil zegt ze terwijl ze wegloopt. Buiten uit ze haar frustraties bij Beau, René en Jacco die bij de caravan bezig zijn. Ze is me een partij chagrijnig zeg begint Romy. Ze heeft het een beetje hoog in d’r bol nu ze met de markt bezig is vervolgd ze gefrustreerd. Ondertussen verwerkt ook Billy de ruzie tussen haar en Romy. Terwijl ze in de loods aan tafel gaat zitten mompelt ze in zichzelf. Aangevallen? Helemaal niet! Ik heb echt een irritatielevel van heb ik jou daar nu mompelt ze zachtjes.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. anneke at 22:35

  Dat Romy Cemal verdedigt is heel normaal
  Billy kan geen verkeerd woord over Johan horen.
  En Cemal was bezig bij de sport gedeelte , waar hij vaak is.
  En je hoeft niet de hele dag voor de computer zitten.

 2. Else at 18:23

  Billy en Romy spiegelen elkaar ! Ze zijn hierin en in veel dingen hetzelfde!
  En Billy wordt wederom niet gehinderd door enige vorm van zelfkennis!
  En Romy ziet nog steeds niet wie en wat Billy is! Ze denken elkaar nodig te hebben. Anders zouden ze tegenover elkaar staan als twee kemphanen. Continu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *