Senna verzint dat Baldr op bivak moet als ontgroening

Senna verzint dat Baldr op bivak moet als ontgroening

Senna is nog maar net in Utopia maar toch is hij niet meer de nieuwste bewoner. Dat is namelijk Baldr, de EHBO instructeur kwam op maandag het terrein oplopen en hoewel de groep hem gelijk in de armen heeft gesloten, is hij eigenlijk nog geen echte Utopiaan. Dat is namelijk pas na de ontgroening! Senna heeft de taak om een gepaste ontgroening te bedenken en samen met Cemal heeft hij al iets bedacht. Hij vertelt aan Jacco over zijn plan. Een bivak begint Senna enthousiast. Als Jacco hem vragend aankijkt, licht Senna het verder toe. Om vier uur ’s nachts zal het alarm afgaan en moet Baldr binnen anderhalve minuut op de akker aanwezig zijn. Als dit niet lukt, wordt hij nat gegooid met water. Daarnaast zal hij nog andere taken moeten uitvoeren. Senna en Cemal zullen het plan nog beter moeten uitwerken maar Senna is ervan overtuigd dat het een gepaste ontgroening zal worden. Baldr heeft vroeger namelijk in het leger gezeten. Even kijken of hij het nog kan lacht Jacco. Wordt vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *