Johan en Senna willen verantwoordelijken over Le Luifel worden

Johan en Senna willen verantwoordelijken over Le Luifel worden

Wat gebeurd er deze middag nog meer in huize Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Het is een vrij rustige dag in Utopia. René en Johan besluiten belangrijke dingen in de loods op te gaan knappen. Terwijl de mannen druk bezig zijn is de gooise luifel het onderwerp van gesprek. Tijdens de vorige markt werkte de frituurpan in de luifel niet. De twee vinden dat de luifel het best lopende project is in Utopia, dus dat moet ook goed functioneren. Om de volledige controle te hebben over de luifel, vormen Johan en Senna een pact om samen hoofdverantwoordelijk te worden. Ze maken vervolgens alles rondom de luifel schoon en repareren de frituurpan.

Madilia neemt ondertussen Baldr mee voor een pr praatje ij de schommelbank. Madilia wil het hebben over de salsa danslessen in Utopia. José heeft namelijk sinds haar binnenkomst nog steeds geen danspartner gevonden. Madilia vindt Baldr een geschikte danspartner voor José. Als Madilia José ziet aanlopen roept ze haar direct. Ze probeert de twee bewoners te koppelen voor op de dansvloer. Of dit lukt moet alleen nog blijken. Verder zijn Chipp en René in gesprek over de financiën. De mannen konden het niet altijd even goed vinden als het over de financiën ging. Toch vinden Chipp en René het fijn om met elkaar te sparren als het over geldzaken gaat. Je bent weer helemaal op de hoogte, we komen straks weer met nieuw nieuws uit Utopia!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. anneke at 22:29

  Die Johan en Senna passen goed bij elkaar.
  Stoken en kleineren van mensen.
  Las ergens dat Senna niet van plan is om met Madilia te praten opgestookt door andere mannen ook niet van plan is om dat ook echt niet te doen.
  Johan die Madilia eerst lekker maken en nu haar uitscheld voor varken.
  Het gaat tijd worden dat er een vergadering gaat komen over respect behandelen van mensen.
  Kan je honderd keer zeggen ja Madilia en Linda roddelen , doen ze misschien ook .
  Maar dat doet de rest ook , alleen bij hun valt het op omdat hun op tv komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *