Senna zou volledig voor Romy gaan als ze geen relatie zou hebben

Senna zou volledig voor Romy gaan als ze geen relatie zou hebben

Senna is sinds een paar dagen een vaste bewoner en de eerste geruchten gonzen al door Utopia. Zo denkt onder andere Billy dat Senna Romy wel ziet zitten en ze heeft zelfs uitgesproken dat dit misschien wel wederzijds is. Volgens Billy voelde Romy zich door deze onverwachte gevoelens voor Senna, de laatste dagen zo down. Romy heeft aan deze gedachtegang snel een eind gemaakt door haar te vertellen dat ze niks voor Senna voelt. Ook Demi en Fay is het opgevallen dat Senna misschien wel een oogje op Romy heeft. Ze hebben de nieuweling de afgelopen dagen goed in de gaten gehouden en het is hen opgevallen dat hij veel naar Romy toetrekt. Als Jacco samen met Senna in de Luifel staat vraagt hij Senna wie hij het leukste meisje in Utopia vindt. Romy antwoordt Senna resoluut zonder er ook maar even over na te denken. Als mannen onder elkaar vraagt Jacco door. Stel Cemal was er niet en stel jij had geen vriendin gaat hij verder. Dan had ik het wel geweten hoor reageert Senna terwijl hij Jacco lachend aan kijkt. En vertelt verder dat er wel meer knappe meiden zijn met wie hij een nacht zou kunnen doorbrengen. Maar ik zou eerder voor Romy gaan sluit hij het gesprek af.

 

 

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *