Billy probeert Johan te overtuigen om haar danspartner te worden

Billy probeert Johan te overtuigen om haar danspartner te worden

De bewoners zijn al een aantal weken flink bezig met dansles. In koppels doen ze hun uiterste best de salsa onder de knie te krijgen. Voorheen waren Johan en Madilia een van deze koppels maar daar heeft Johan een einde aan gemaakt. Johan is tijdens een van de danslessen namelijk boos weggelopen. De dans kunsten van Madilia bevielen hem niet en daarom besloot Johan er maar helemaal mee te stoppen. Maar Billy zou dit liever anders zien. Nu Johan geen danspartner meer heeft slaat ze haar slag. Wij kunnen toch danspartners worden vraagt ze hem met grote ogen. Nee antwoordt Johan kort maar krachtig. Ik ben een man van mijn woord. Ik doe het niet benadrukt hij. Billy vindt dit op haar beurt maar onzin. We zouden die wedstrijd echt kunnen winnen probeert ze hem nog te overtuigen. Helaas zonder resultaat. Johan heeft gezegd dat hij niet meer gaat dansen en hier blijft hij bij.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 14:30

    Wie zegt dat Madilia niet kon of kan dansen , misschien kan hij het zelf niet
    En probeert iemand anders de schuld te geven in plaats zijn eigen de schuld te geven
    Naar mannetje die Johan.
    En Billy is gek van aandacht van alle jonge mannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *