Jacco ontvangt vervelend nieuws uit de buitenwereld

Jacco ontvangt vervelend nieuws uit de buitenwereld

Jacco staat bij de liefdesbrug als Romy zijn naam roept. Romy heeft namelijk een envelop in haar hand. Geschrokken loopt hij op haar af en neemt de brief van haar over. Met trillende handjes opent Jacco de envelop en leest hij de inhoud van de brief. Is er wat loos vraagt Romy nieuwsgierig. Jacco knikt terwijl hij wegloopt. Er is iemand overleden mompelt hij. Romy laat Jacco niet alleen en vraagt of ze iets voor hem kan doen. Ik moet even rustig zitten, laat me maar even antwoordt hij terwijl hij richting de loods loopt. Romy blijft verbouwereerd en een beetje machteloos achter. Sterkte Jacco!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. anneke at 14:33

  Waarom komt er niet iemand persoonlijk vertellen wat er aan de hand is.
  Hij verlangt naar bekend persoon als er iemand is overleden.
  En niet de bewoners die toch over hem roddelen
  Zo is hij dit volgens sommige bewoners, en dan troosten met een knuffel. (schijnheilig is dat )
  Jacco sterkte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *