Romy wil niks met Senna

Romy wil niks met Senna

Romy, Fay en Demi zijn de was aan het doen, als het gedrag van Senna ter sprake komt. Afgelopen avond hebben Billy en de tweeling  besproken dat ze het idee hebben dat er wat speelt tussen Senna en Romy. Romy vertelt op deze nieuwe dag aan de tweeling over de flirterige opmerkingen die Senna maakt. De dames weten niet zo goed wat ze hier van moeten vinden. Ik denk niet dat hij mij echt leuk vindt hoor zegt Romy dan. Maar ondanks dat heeft Senna eerder in de groep verteld dat hij Romy een erg leuke vrouw vindt. Toch denkt Romy dat het geflirt niks betekent. En denkt dat Senna betrouwbaar is en niet vreemd zal gaan in Utopia. Daarnaast heeft ze zelf ook geen interesse. Ze vindt al het geflirt leuk en aardig maar blijft toch bij haar eigen man. Het is mijn vent en daar komt niemand tussen benadrukt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *