Demi en Fay denken dat er iets speelt tussen Romy en Senna

Demi en Fay denken dat er iets speelt tussen Romy en Senna

Billy laat Demi en Fay weten dat ze zich eergisteren even geen raad wist met de huilende Romy. Ze was jarig maar was de hele dag erg somber. Op een gegeven moment heeft Billy zelfs aan Romy gevraagd of het echt heimwee was waar ze last van had of iets anders. Ik heb haar letterlijk gevraagd of ze Senna leuk vindt voegt ze eraan toe. Demi en Fay laten weten dat zij ook het gevoel hebben dat er meer speelt tussen Senna en Romy. Dat komt ook door de wijze waarop ze reageert, heel erg aangevallen. Maar dan heb je toch juist iets te verbergen legt Fay verder uit. En vertelt ook dat Senna heeft gezegd dat hij en Romy elkaar leuk vinden maar dat Cemal er nog is. Dat vond ik echt heel raar benadrukt Fay. Billy denkt op haar beurt dat Romy Senna leuk vindt maar niet leuker dan Cemal. Het is gewoon vers vlees wat binnenkomt en hij geeft haar aandacht. Dat vindt ze leuk sluit Billy het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joes at 21:27

    vers vlees, dat is toch niet normaal als je zo over een nieuwe bewoner praat. billy denkt alleen maar op die manier, bah wat een walgelijk mens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *