Linda ergert zich aan bewoners die afspraken niet nakomen

Linda ergert zich aan bewoners die afspraken niet nakomen

Iedere bewoner heeft natuurlijk een ander ochtendritueel. Cemal begint zijn dag met het checken van mailtjes, nieuweling Baldr begint de dag met een stevige work out en Linda begint haar dag door van zich af te praten tegen Madilia. Linda ergert zich er namelijk enorm aan dat sommige afspraken niet nagekomen worden. De bewoners hebben gezamenlijk afgesproken geen lawaai meer te maken na 22:00 uur ’s avonds. Afgelopen avond besloot Johan, terwijl er al mensen lagen te slapen om te gaan voetballen in de loods. Daarnaast hebben Senna, Jacco, Billy en Johan volgens haar ook nog eens zitten kletsen tot half 1 ’s nachts. Waarom gaan ze dan niet lekker in het cordwood zitten vraagt Linda aan Baldr die net terug is gekomen van het sporten. Hoewel Linda enigszins opzoek is naar erkenning van Baldr, weet hij ook niet goed wat hij met het geklaag van Linda moet vinden. Linda merkt dit en zegt dat ze hier later met Billy verder over zal praten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. joes at 21:40

    linda heeft al zo een verveeld gezicht en doet niet anders dan klagen en zeuren. get a life. en als je dan moet klagen, zeuren en zaniken doe dat dan niet steeds tegen iedereen, maar begin eens met de mensen waar het om gaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *