Linda vertelt aan iedereen wat Johan afgelopen avond gedaan heeft

Linda vertelt aan iedereen wat Johan afgelopen avond gedaan heeft

Wat gebeurde deze ochtend nog meer in Utopia? We hebben een samenvatting gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent. Nieuweling Baldr is als eerste wakker. Hij begint zijn dag met een pittig sportief parcours over het Utopia terrein. Niet veel later zijn ook Cemal, Linda en Madilia wakker. Linda uit haar frustraties over haar luidruchtige mede bewoners bij Madilia. Cemal en Baldr kletsen ondertussen volop over hun grootste overeenkomst, de liefde voor sport.  Nadat Linda haar beklag ook bij Baldr heeft gedaan uit ze haar frustraties bij Beau en Romy. Ik heb er twee keer wat van gezegd en nu ben ik de zeur zegt ze met een diepe zucht. Romy en Beau hebben niks van de overlast van Johan, Jacco en Billy meegekregen maar vinden het belachelijk dat Johan nog zo laat heeft staan voetballen. Madilia laat weten dat ze het er niet bij laat zitten. Ik ga het vrijdag in het centraal aankaarten benadrukt ze.Na de ietwat slechte start van de dag van Linda en Madilia worden de twee opgevrolijkt met post. Enthousiast nemen ze allebei een stapel in ontvangst en beginnen met lezen. Ondertussen maakt de rest van de bewoners zich klaar voor een nieuwe dag. En we komen zo natuurlijk terug met meer nieuws uit de mini samenleving!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *