Demi en Fay willen de nieuwe neus van Billy vieren met een speciaal moment

Demi en Fay willen de nieuwe neus van Billy vieren met een speciaal moment

Demi en Fay hebben een leuk idee voor donderdag, dan gaan de hechtingen van Billy’s neuscorrectie eruit. Ze bespraken dit afgelopen avond met Billy.

Wij hebben een heel leuk idee begint Fay. Als je donderdag terugkomt van de kliniek, willen wij een speciaal momentje maken van het feit dat jij een nieuwe neus hebt vervolgd ze vrolijk. Billy vindt het op haar beurt een fantastisch plan en vindt het ook nog eens erg lief dat de tweeling dit voor haar willen doen. Het plan is dat wanneer Billy terugkomt in de loods, Madilia haar meeneemt en helemaal mooi opmaakt. Demi en Fay versieren vervolgens het Penthouse en zetten daar een spiegel neer met een deken erover. Dan trek ik de deken weg en zien we allemaal tegelijkertijd jouw nieuwe neus roept Fay enthousiast uit. Daarna zullen ze met alle bewoners Billy haar nieuwe neus vieren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Else at 13:35

    Ze moesten eens weten hoe lelijk Billy over hen gesproken heeft en wilde dat Fay naar huis ging! En daarom dat plan voor meestverdienende in de wereld riep, om in elk geval Fay te dwarsbomen. Dat spel van haar mislukte jammerlijk!

  2. Joke at 10:23

    Laten ze zich er maar op voorbereiden dat het nog maanden kan duren voor ze de nieuwe neus van Billy zien, de eerste tijd is alles nog gezwollen en lijkt nog nergens naar.
    Zeg ik uit ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *