Zit Jacco nog wel op zijn plek in Utopia?

Zit Jacco nog wel op zijn plek in Utopia?

Als Madilia en Beau gezellig afgelopen avond met een theetje in de caravan van Beau zitten, wordt de presentatie van vanmiddag besproken. Beau is blij dat iedereen nu iets kan bouwen. Ze vindt het alleen raar dat Chipp de boot, die hij van Noah heeft gekregen aan Senna heeft gegeven. Maar ik denk dat het komt omdat hij niet wil dat Senna bij Demi en Fay gaat slapen voegt ze er zachtjes aan toe. Madilia snapt op haar beurt wel dat Chipp het niet fijn vindt dat de nieuweling bij zijn vriendin gaat slapen. Ook Jacco komt nog even ter sprake en het feit dat hij zijn taakstraf niet gaat uitvoeren. De twee vrouwen vragen zich af hoe het met Jacco gaat. Hij is best somber en doet niet meer zoveel. Jacco verdient alleen nog maar geld met evenementen merkt Madilia op. Beau vraagt zich ook af of Jacco het nog wel zo naar zijn zin heeft in Utopia. Van het onderwerp Jacco switchen de dames nog een keer naar Senna. Madilia heeft hem duidelijk gemaakt dat hij van geluk mag spreken dat hij hier zit. De meerderheid zou voor Mel hebben gekozen en dan zat hij hier niet benadrukt ze. Het tweetal is het erover eens dat de nieuwkomer hard zijn best doen om zich te bewijzen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 10:05

    Wat doet Madilia eigenlijk ze verdiend geen cent en wel over andere mensen beslissen ze durft nu wel ze zat toch oook op de bank snap van dat mens helemaal niets Laat ze zelf eens goed in de spiegel kijken en ga niet vertellen wat een ander niet doet kak madam ze komt hier toch niet om geld te verdienen ha ha

  2. anneke at 09:20

    Waarvan eten de nieuwe inwoners.
    Aangezien hun nog geen geld hebben binnen gebracht.
    En geef Jacco als straf mee te helpen aan de sport gedeelte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *